ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Χανιά: Θετικά τα μηνύματα για τον 24χρονο - θύμα της βεντέτας

Χανιά: Θετικά τα μηνύματα για τον 24χρονο - θύμα της βεντέτας

Ο 24χρονος που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες στην κοιλιά και το κεφάλι από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, νοσηλεύεται για 5η μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων

Χανιά: Θετικά τα μηνύματα για τον 24χρονο - θύμα της βεντέτας
Ξεκίνησε χθες, αργά αλλά σταθερά, η διαδικασία “ξυπνήματος” του 24χρονου ο οποίος δέχτηκε επίθεση από 25χρονο συντοπίτη του τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο 24χρονος που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες στην κοιλιά και το κεφάλι από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, νοσηλεύεται για 5η μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων. Η πορεία της υγείας φαίνεται να εξελίσσεται ομαλά, ενώ ο νεαρός έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Αυτό είναι κάτι που κάνει τους γιατρούς να αισιοδοξούν, ωστόσο δεν μπορεί ακόμα να εκτιμηθεί συνολικά η κατάσταση της υγείας του.

Κλείσιμο
Στο πλευρό του, βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς του, συγγενείς και φίλοι, ενώ υπάρχει και προσπάθεια, να επικρατήσει η λογική στη συνέχεια της ιστορίας που ξεκινάει από το 2011 και μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας την προηγούμενη Δευτέρα, έχει όλα τα στοιχεία μίας βεντέτας.

Αυτό που ενδιαφέρει το στενό περιβάλλον του 24χρονου, είναι οι γιατροί να καταφέρουν να αποσυνδέσουν τον νεαρό, κάτι που θα σημαίνει ότι όλα πλέον θα έχουν μία διαφορετική τροπή στην εξέλιξη της όλης υπόθεσης. Όπως ανάφερε φίλος του 24χρονου, αν κάτι τέτοιο συμβεί «θεωρούμε πως όλα θα έχουν θετική έκβαση και με τη βοήθεια όλων μας, η λογική θα “δείξει” το τι μπορεί να καταφέρει».


Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης