Συχνούς καυγάδες και φασαρίες, καταγγέλλουν οι γείτονες της μικρής Άννυ

Συχνούς καυγάδες και φασαρίες, καταγγέλλουν οι γείτονες της μικρής Άννυ

Τσακωμοί και κλάματα ακούγονταν από το υπόγειο της πολυκατοικίας που ζούσαν οι γονείς με την 4χρονη - Η γυναίκα δεν ήθελε ούτε τον άντρα της, ούτε το παιδί της λένε οι γείτονες

Συχνούς καυγάδες και φασαρίες, καταγγέλλουν οι γείτονες της μικρής Άννυ
Συχνοί φαίνεται πως ήταν οι τσακωμοί των γονιών της μικρής Αννυ, που έχει εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου, όπως αποκαλύπτουν οι γείτονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας που φέρεται να είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού έμενε τους τελευταίους πέντε μήνες στο υπόγειο μιας πολυκατοικίας στην οδό Μιχάηλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας. 

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας είχαν δει το παιδί και αναφέρουν πως άκουγαν συχνά καυγάδες, φασαρίες και κλάματα. 

Μάλιστα, σύμφωνα με μια μαρτυρία, πριν από δέκα μέρες ο 27χρονος Σάββας τσακώθηκε μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας του με την 25χρονη Μπορισόβα πολύ άσχημα, καθώς όπως περιγράφεται, «χίμηξε» πάνω της με βίαιο τρόπο. 
 
Οι κάτοικοι αναφέρουν ακόμα πως η συμπεριφορά και των δύο ήταν περίεργη και πως είχαν προβλήματα με τα ναρκωτικά.
Κλείσιμο
 
Αξίζει να αναφερθεί πως ο 27χρονος έφυγε από το διαμέρισμα πριν από περίπου δύο μέρες χρωστώντας ενοίκια και κοινόχρηστα.
 
Ο κύριος Στέφανος Γιαννιός δήλωσε στο protothema.gr πως τον είδε χθες το πρωί μόνο του στην γειτονιά και αντάλλαξαν μια καλημέρα, παρότι έχει φύγει από την πολυκατοικία.
 
Επιπλέον οι μαρτυρίες των γειτόνων αναφέρουν πως το κοριτσάκι το έβλεπαν, όχι πολύ συχνά, αλλά αρκετές φορές και πως έπαιζε στο πάρκο που βρίσκεται κοντά στην γειτονιά. 

«Ακούγαμε το κοριτσάκι να κλαίει» λέει ένας από τους γείτονες, που αναφέρει επίσης ότι ο άντρας είχε χτυπήσει πολύ άσχημα τουλάχιστον μία φορά. Σύμφωνα με τους γείτονες, η γυναίκα φαινόταν πως δεν ήθελε ούτε τον άντρα αλλά ούτε και το παιδί της, ενώ είχαν ακούσει τον άντρα να μονολογεί: «Τι να την κάνω, αφού δεν μας θέλει»... 


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης