Λοβέρδος: «Θα δώσουμε στον Ρωμανό όλες τις ευκαιρίες για να αποφοιτήσει»

Λοβέρδος: «Θα δώσουμε στον Ρωμανό όλες τις ευκαιρίες για να αποφοιτήσει»

Προτείνει διδασκαλία εξ αποστάσεως, συμπύκνωση των εξεταστικών περιόδων, σε περίπτωση που ο έγκλειστος πάρει άδεια από τις αρμόδιες αρχές, αλλά ακόμη και με τη διενέργεια εξετάσεων στις φυλακές δεν παίρνει άδεια


Λοβέρδος: «Θα δώσουμε στον Ρωμανό όλες τις ευκαιρίες για να αποφοιτήσει»
Την πρόθεση του υπουργείου να εξασφαλίσει την παροχή όλων των ευκαιριών για την αποφοίτηση του Νίκου Ρωμανού εξέφρασε το μεσημέρι της Τρίτης ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας πως «η δημοκρατία δεν εκδικείται».

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, το υπουργείο θα εξασφαλίσει «την παροχή όλων των ευκαιριών για την αποφοίτηση» του Ρωμανού «είτε με διδασκαλία εξ αποστάσεως, όπου είναι αυτό δυνατόν πρακτικά, είτε με τη συμπύκνωση των εξεταστικών περιόδων», σε περίπτωση που ο έγκλειστος πάρει άδεια από τις αρμόδιες αρχές, αλλά ακόμη και με τη διενέργεια εξετάσεων στις φυλακές δεν παίρνει άδεια.

«Ως Υπουργείο Παιδείας εξασφαλίσαμε όλες τις προϋποθέσεις να δώσουν εξετάσεις για τα ΑΕΙ οι έγκλειστοι που το επιθυμούσαν. Μία ευκαιρία στη ζωή είναι και αυτή! Όλα πήγαν καλά. Κάποιοι νέοι πέτυχαν», τονίζει ο υπουργός.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης