Λοβέρδος: «Θα δώσουμε στον Ρωμανό όλες τις ευκαιρίες για να αποφοιτήσει»
Προτείνει διδασκαλία εξ αποστάσεως, συμπύκνωση των εξεταστικών περιόδων, σε περίπτωση που ο έγκλειστος πάρει άδεια από τις αρμόδιες αρχές, αλλά ακόμη και με τη διενέργεια εξετάσεων στις φυλακές δεν παίρνει άδεια
Την πρόθεση του υπουργείου να εξασφαλίσει την παροχή όλων των ευκαιριών για την αποφοίτηση του Νίκου Ρωμανού εξέφρασε το μεσημέρι της Τρίτης ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας πως «η δημοκρατία δεν εκδικείται».
Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, το υπουργείο θα εξασφαλίσει «την παροχή όλων των ευκαιριών για την αποφοίτηση» του Ρωμανού «είτε με διδασκαλία εξ αποστάσεως, όπου είναι αυτό δυνατόν πρακτικά, είτε με τη συμπύκνωση των εξεταστικών περιόδων», σε περίπτωση που ο έγκλειστος πάρει άδεια από τις αρμόδιες αρχές, αλλά ακόμη και με τη διενέργεια εξετάσεων στις φυλακές δεν παίρνει άδεια.
«Ως Υπουργείο Παιδείας εξασφαλίσαμε όλες τις προϋποθέσεις να δώσουν εξετάσεις για τα ΑΕΙ οι έγκλειστοι που το επιθυμούσαν. Μία ευκαιρία στη ζωή είναι και αυτή! Όλα πήγαν καλά. Κάποιοι νέοι πέτυχαν», τονίζει ο υπουργός.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».