Η περιπέτεια της συζύγου του Νίκου Δένδια στην Πάτρα

Η περιπέτεια της συζύγου του Νίκου Δένδια στην Πάτρα

Το Σάββατο συνόδευε το σύζυγό της στην Πάτρα - Στη διάρκεια γεύματος υπέστη... μικροατύχημα αφού υπόλειμμα φαγητού κόλλησε στο λαιμό της και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών

Η περιπέτεια της συζύγου του Νίκου Δένδια στην Πάτρα
Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στην Πάτρα το Σάββατο. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Δάφνη Λάλα, ο κ. Δένδιας βρέθηκε το Σάββατο στην Αχαϊα στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης, καθ' οδόν προς το Αγρίνιο όπου ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ.

Ο υπουργός Άμυνας και η σύζυγός του, το μεσημέρι του Σαββάτου γευμάτισαν με φίλους τους από την Πάτρα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, συνέβη όμως ένα απρόοπτο. Η Δάφνη Λάλα, σύζυγος του Νίκου Δένδια, υπέστη ένα μικρό ατύχημα ενώ έτρωγε αφού κάποιο υπόλειμμα από το φαγητό κόλλησε στο λαιμό της!

Η κυρία Λάλα είχε έντονη ενόχληση και προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών όπου οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το υπόλειμμα από το λαιμό της και να δώσουν τέλος στην περιπέτεια του υπουργικού ζεύγους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης