Διαφωνία για την προφυλάκιση του 27χρονου που σκόρπισε το θάνατο στην Πέτρου Ράλλη

Διαφωνία για την προφυλάκιση του 27χρονου που σκόρπισε το θάνατο στην Πέτρου Ράλλη

Παραμένει σε περιορισμό – Το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει  εάν θα προφυλακιστεί ή όχι 

Διαφωνία για την προφυλάκιση του 27χρονου που σκόρπισε το θάνατο στην Πέτρου Ράλλη
Διαφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας για την τύχη του 27χρονου Αλβανού, ο οποίος στις 15 Οκτωβρίου οδηγώντας ένα μικρό αυτοκίνητο, σκόρπισε το θάνατο σε τρεις ανθρώπους στην Πέτρου Ράλλη.

Ο 27χρονος απολογήθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, αλλά μετά την απολογία του ο τέταρτος ανακριτής και ο εισαγγελέας διαφώνησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας δικαστικός λειτουργός πρότεινε την προφυλάκιση του κατηγορούμενου και ο άλλος να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 2 φορές το μήνα και της αφαίρεσης διαβατηρίου. Η διαφωνία θα λυθεί από το δικαστικό συμβούλιο και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος πριν ξεκινήσει την απολογία του ζητούσε διαρκώς συγνώμη και ανέφερε στην ανακρίτρια πως πάσχει από επιληψία και ότι το πόδι του κόλλησε στο γκάζι, χωρίς να μπορεί να σταματήσει ή να μειώσει την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Ακόμη ο ίδιος φέρεται να είπε ότι ήταν λάθος του που έβγαλε δίπλωμα και οδηγούσε, ενώ πάσχει από αυτή την ασθένεια.

Για την τύχη του κατηγορουμένου το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει εντός τριών ημερών.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης