Έδρασαν πάλι οι «Νέρωνες» του Αγρινίου!

Έδρασαν πάλι οι «Νέρωνες» του Αγρινίου!

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν να επέμβουν σε τουλάχιστον πέντε περιστατικά που οι κάδοι απορριμμάτων είχαν τυλιχτεί στις φλόγες

Έδρασαν πάλι οι «Νέρωνες» του Αγρινίου!
Στο «πόδι» σηκώθηκαν για μια ακόμη φορά οι αστυνομικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική στο Αγρίνιο, εξ αιτίας αλλεπάλληλων εμπρησμών σε κάδους απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης! Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο, όμως οι άγνωστοι επίδοξοι «Νέρωνες» κατάφεραν να εξαφανιστούν και πάλι.

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν να επέμβουν σε τουλάχιστον πέντε περιστατικά που οι κάδοι απορριμμάτων είχαν τυλιχτεί στις φλόγες και πρόλαβαν να σβήσουν τις φωτιές πριν τους καταστρέψουν εντελώς. Ωστόσο, υπέστησαν σημαντικές φθορές και ο δήμος θα κληθεί να τους αντικαταστήσει για πολλοστή φορά, επιβαρύνοντας και πάλι τον δημοτικό προϋπολογισμό.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. «όργωσαν» τους κεντρικούς δρόμους και τα στενά της πόλης αναζητώντας τους εμπρηστές, όμως κανείς δεν τους είχε δει να πυρπολούν τους κάδους. Ανάλογα περιστατικά βανδαλισμών είχαν συμβεί και τον χειμώνα και οι άνδρες της Ασφάλειας έκαναν εκτεταμένες έρευνες, χωρίς όμως να ανακαλύψουν κάποιο ίχνος των δραστών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης