Σε ερώτηση δύο βουλευτών των ΑΝΕΛ, ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, απάντησε με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή ως προς την «ανάγκη ελαστικοποίησης του Ν. 4009/2011» για τη διαγραφή ή μη φοιτητών.
«Τα Ιδρύματα, τα οποία έχουν την αποκλειστική αρμοδιότητα για τη διαγραφή, ή μη, των φοιτητών, μπορούν στον Οργανισμό τους να θεσπίσουν ειδικά κριτήρια για τις περιπτώσεις που θεωρούν ότι χρήζουν ιδιαίτερης μέριμνας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας ρίχνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το... μπαλάκι στα Ιδρύματα.
Οι δύο βουλευτές ζητούσαν μέσω της ερώτησης τους την ελαστικοποίηση των κριτηρίων με τα οποία θα κρίνονται οι μακροχρόνιοι φοιτητές που αντιμετωπίζουν τη διαγραφή τους. Οι βουλευτές επιχειρηματολογούσαν πως τα ελληνικά νοικοκυριά μαστίζονται την τελευταία τετραετία από την οικονομική κρίση.
Οι βουλευτές είχαν ζητήσει από τον κ. Λοβέρδο να απαντήσει και αν θα πρέπει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να εξετάζουν και τις κατά περίπτωση δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές που δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και αναλόγως να αποφασίζουν.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.