Ο Μαζιώτης κινδυνεύει να μείνει παράλυτος, λέει ο συνήγορός του

Ο Μαζιώτης κινδυνεύει να μείνει παράλυτος, λέει ο συνήγορός του

Έντονα εκνευρισμένος από τις συνθήκες φρούρησής του είναι ο κατηγορούμενος για τρομοκρατία Νίκος Μαζιώτης

Ο Μαζιώτης κινδυνεύει να μείνει παράλυτος, λέει ο συνήγορός του
Σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισής του, ο Νίκος Μαζιώτης δεν έχει καταθέσει ακόμη στον ανακριτή κάτι που δεν αποκλείεται, ωστόσο, να συμβεί στη διάρκεια της ημέρας.



Η ανακριτική διαδικασία θα κριθεί εν πολλοίς από την κατάσταση της υγείας του Νίκου Μαζιώτη και τις ιατρικές παρεμβάσεις που πιθανόν να κριθούν απαραίτητες τις επόμενες ημέρες, καθώς ο τραυματίας κρατούμενος εξακολουθεί να έχει περιορισμένη κινητικότητα στην άκρα χείρα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνει παράλυτος, όπως είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορός του Σπύρος Φυτράκης.

Ο κ. Φυτράκης δεν διέψευσε τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Μαζιώτης φέρεται να είναι έντονα εκνευρισμένος από τις συνθήκες φρούρησής του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι φυλακτικές αρχές θα πρέπει να είναι κόσμιες.
Κλείσιμο

Στηλίτευσε μάλιστα το γεγονός ότι ακόμη και ο ίδιος υποβλήθηκε σε σωματικό έλεγχο και αναγκάστηκε να μιλήσει με τον πελάτη του παρουσία αστυνομικών.

Το Νίκο Μαζιώτη, όπως είπε, φυλάνε 24 ώρες το 24ωρο εντός του δωματίου του δύο αστυνομικοί, ενώ διάσπαρτες αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται ακριβώς έξω από το θάλαμο νοσηλείας. Σύμφωνα πάντως με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Μαζιώτης και σήμερα είναι... ταύρος μαινόμενος, αφού συνεχώς επαναλαμβάνει το αίτημά του να μεταφερθεί εσπευσμένα στη φυλακή. Η εμμονή αυτή ενισχύει τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τις συνθήκες κράτησής του.

Υπάρχουν άραγε λόγοι που ο τραυματίας κρατούμενος δεν αισθάνεται ασφαλής στον Ευαγγελισμό; Ο συνήγορός του δεν έδωσε απάντηση όταν ρωτήθηκε σχετικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης