Συγχαρητήρια από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη Μαζιώτη

Συγχαρητήρια από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη Μαζιώτη

«Η μεγάλη αυτή επιτυχία, αντικατοπτρίζει και αντανακλά τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλετε καθημερινά, όλοι οι αστυνομικοί, σε κάθε σημείο της πατρίδας μας. Ως Αρχηγός του Σώματος σας συγχαίρω και σας καλώ να συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια»

Συγχαρητήρια από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη Μαζιώτη
Συγχαρητήρια στις αστυνομικές υπηρεσίες της επικράτειας έστειλε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, με αφορμή τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Όπως αναφέρει στο μήνυμά του: «Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για το Σώμα που υπηρετούμε. Ο καταζητούμενος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Αυτό οφείλεται στον επαγγελματισμό και την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των συναδέλφων μας, που εντόπισαν και συνέλαβαν τον Μαζιώτη, σήμερα στο κέντρο της Αθήνας» αναφέρει και τονίζει ότι «η μεγάλη αυτή επιτυχία, αντικατοπτρίζει και αντανακλά τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλετε καθημερινά, όλοι οι αστυνομικοί, σε κάθε σημείο της πατρίδας μας. Ως Αρχηγός του Σώματος σας συγχαίρω και σας καλώ να συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια. Με τον ίδιο ζήλο, την ίδια αυταπάρνηση, πιστοί στον όρκο μας και με γνώμονα τις αξίες και τα ιδανικά που εκπροσωπεί η Ελληνική Αστυνομία», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης