Τρία άτομα που επέβαιναν σε κλεμμένη μηχανή δεν σταμάτησαν στο σήμα αντρών της ομάδας ΔΙΑΣ και προσπάθησαν να το σκάσουν
Ένας εικοσάχρονος και δύο 17χρονοι , οι δύο Αλβανικής και ο ένας Ελληνικής υπηκοόητας, αναστάτωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες την πόλη του Ηρακλείου, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, κάτι που τελικά δεν το κατάφεραν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκαν και οι τρεις να επιβαίνουν σε δίκυκλη μηχανή και δεν σταμάτησαν στο σήμα που τους έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Με το δίκυκλο προσπάθησαν να ξεφύγουν μπαίνοντας στα στενά δρομάκια του κέντρου του Ηρακλείου, ωστόσο οι αστυνομικοί έσπευσαν στο κατόπι τους. Σε κάποια στιγμή εγκατέλειψαν το μηχανάκι και άρχισαν να τρέχουν με τα πόδια, ωστόσο σε κάποιο σημείο της οδού Θεοτοκοπούλου "εγκλωβίστηκαν" από τους διώκτες τους. Και εκεί όμως, όπως λένε οι πληροφορίες, έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μην τους περάσουν οι αστυνομικοί χειροπέδες, κάτι που ωστόσο δεν το κατάφεραν.
Μετά τη σύλληψη τους οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ όπως διαπιστώθηκε, το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν ήταν κλεμμένο.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.