Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας αναρτήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης οι διαπιστωτικές πράξεις για την ένταξη σε διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων.
Νωρίτερα είχαν αναρτηθεί στο ΑΣΕΠ οι τελικοί πίνακες των προς διαθεσιμότητα υπαλλήλων.
Σύμφωνα με τη διαπιστωτική πράξη οι πρυτάνεις των Πανεπιστημίων είναι αρμόδιοι:
α) Να ενημερώσουν εγγράφως τον κάθε υπάλληλο που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση, με ταυτόχρονη επικαιροποίηση της βάσης του Μητρώου Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου (Απογραφή) με τα στοιχεία εκείνα των υπαλλήλων που τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας (Αποδέσμευση των υπαλλήλων με την αιτιολογία «Θέση σε καθεστώς διαθεσιμότητας»),
Κλείσιμο
β) Να καταρτίσουν τους πίνακες των επόμενων μισθολογικών καταστάσεων με βάση τη μεταβολή της υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και την αποστολή τους στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ).
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.