Ελεύθεροι τέσσερις κατηγορούμενοι για το αιματηρό περιστατικό σε κλαμπ στο Παγκράτι

Ελεύθεροι τέσσερις κατηγορούμενοι για το αιματηρό περιστατικό σε κλαμπ στο Παγκράτι

Αποδείχθηκε ότι είχαν απομακρυνθεί, όταν σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο

Tα εύκολα δύσκολα έκανε η εθνική (1-0)
Ελεύθεροι τέσσερις κατηγορούμενοι για το αιματηρό περιστατικό σε κλαμπ στο Παγκράτι
Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την πολύωρη απολογία τους και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, οι οποίοι ελέγχονταν για απλή συνδρομή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Παγκράτι.

Η δικαστική απόφαση αφορά στην επίθεση της 13ης Οκτωβρίου 2013 στο γνωστό κλαμπ «Σιδεράδικο», στο Παγκράτι, όταν έπειτα από διαπληκτισμούς -πιθανότατα μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακοί- ένας 22 χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε 23χρονο υπάλληλο του κλαμπ, έξω από το μαγαζί.

Από το πειστήριο usb, που κατέγραψε (μαγνητοσκόπησε) το επεισόδιο έξω από το κλαμπ στο Παγκράτι, αποδείχθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν απομακρυνθεί, όταν σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.

Ο συνήγορος των τεσσάρων, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον νεαρό εργαζόμενο, οι κατηγορούμενοι θα τον επισκεφτούν στο νοσοκομείο για να εκφράσουν εμπράκτως τη συμπαράστασή τους. Κάνω έκκληση στους νέους της χώρας μας να απέχουν από διενέξεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτα και μη επιδιωκόμενα αποτελέσματα, τα οποία μπορεί να στιγματίσουν ανεξίτηλα τη ζωή τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης