Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός μόδιστρος, που παρουσιάστηκε εκ νέου σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα για το χρέος του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος.
Το νέο θρίλερ με τον Λάκη Γαβαλά ξεκίνησε όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής, όπου τον ενημέρωσαν πως έχει εκδοθεί νέο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.
Ο ίδιος παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη. Παρά τη νέα περιπέτειά του, ο Λάκης δεν έχασε το χιούμορ του, αφού δήλωνε ότι «κυματίζει αγέρωχος».
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.