«Σάλος» στο Twitter από δηλώσεις που αποδίδονται στην Κική Δημουλά

«Σάλος» στο Twitter από δηλώσεις που αποδίδονται στην Κική Δημουλά

Η ποιήτρια φέρεται να είπε ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, τόσοι πολλοί που είναι, πιάνουν και τα παγκάκια, δεν βρίσκεις να καθίσεις στην πλατεία, ενώ κλέβουν κιόλας και η ίδια φοβάται να βγει από το σπίτι...

«Σάλος» στο Twitter από δηλώσεις που αποδίδονται στην Κική Δημουλά
Το γύρο των κοινωνικών δικτύων κάνει η είδηση πως η ποιήτρια Κική Δημουλά φέρεται να έχει κάνει ρατσιστικά σχόλια κατά των μεταναστών, σε εκδήλωση των Atenistas στην Αθήνα.

Οι φερόμενες ως δηλώσεις της Κικής Δημουλά μεταφέρθηκαν μέσα από άρθρο της Άννας Δαμιανίδη στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην στήλη της η δημοσιογράφος, η ποιήτρια φέρεται να είπε ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, τόσοι πολλοί που είναι, πιάνουν και τα παγκάκια, δεν βρίσκεις να καθίσεις στην πλατεία, ενώ κλέβουν κιόλας και η ίδια φοβάται να βγει από το σπίτι.

Η Κική Δημουλά είναι τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών στην έδρα της ποίησης, έχει εκδώσει πολλές ποιητικές συλλογές και πεζά κείμενα και έχει τιμηθεί με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Τιμής από τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο

Η ποιήτρια μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο σε σχέση με τα φερόμενα ως λεγόμενα της. Παρ' όλα αυτά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει... φωτιά!
Κλείσιμο

Χαρακτηριστικά είναι ορισμένα σχόλια στο Twitter:

Πριν ο Γεωργουσόπουλος αναλάβει τη Δημουλά, έπαιρνα τις συλλογές τις 3,60 από την Πολιτεία. Μετά τη στέψη της, ήρθε και η αλαζονεία. Προφανές!

Ανάθεμα και αν έχει επισκεφτεί κανείς την Δροσοπούλου βράδι που κάνει τώρα και μαθήματα στην Κική Δημουλά.

Η Κ. Δημουλά πιστοποιεί την άνοια της ηλικίας της. Αυτό βέβαια δε μηδενίζει το έργο της, ούτε όμως απαγορεύει την κριτική στην... άνοιά της.

Ο αριστοκρατικός κ... της Δημουλά κάθεται και σε παγκάκια; Νόμιζα μόνο στους ακριβούς καναπέδες της ελίτ που την στηρίζει τόσα χρόνια!

Κάποιος να προστατέψει τα ποιήματα της Δημουλά από την Κική.

Γιατί; Τι είναι η Δημουλά; Καμιά ιερή αγελάδα υπεράνω κριτικής;

"Δημουλά σε ψάχνουμε"! Υπογραφή: Tα Παγκάκια

"Δεν αντέχουμε να κάθεται πάνω μας η Δημουλά!" Υπογραφή: Tα Παγκάκια

Κάποτε Ρίτσος, Βάρναλης, Λειβαδίτης και σήμερα Δημουλά και Μπογδάνος. Ανάλογη της συνείδησης του λαού και η διανόηση; Μπα μάλλον τυχαίο είναι...

Η Δημουλά είναι η εθνικιστική μας ποιήτρια

Δεν ξέρω τι είναι πιο πεθαμένο στη Δημουλά: Η ποίηση της ή οι ιδέες της;

Σιγά μην μ' εκπλήξει η Δημουλά. Μια υπερεκτιμημένη -και άρα αλαζών- ξινή γκρινιάρα ήταν πάντα, που νομίζει τον εαυτό της ποιήτρια.

Αυτό που θεωρείται ποιήτρια ποιοτική η Δημουλά, έλεος πια. Η Δημουλίδου της ποίησης είναι.

Καταπληκτικά νέα σήμερα. Σύμφωνα με την Κική Δημουλά, οι ξένοι εκτός από τις δουλειές, μας παίρνουν και τα παγκάκια.

Μπορεί η Κική Δημουλά να έχει πάρει Κρατικό Βραβείο Ποίησης κ' Ευρωπαϊκό Βραβείο Λογοτεχνίας, αλλά ο Γούντι Άλεν έχει παντρευτεί την κόρη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης