Με επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, έληξε η κατάληψη στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, από περίπου 50 αντιεξουσιαστές.
Ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός, επικοινώνησε με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της αστυνομίας και ζήτησε η οποιαδήποτε επιχειρηση να γίνει με όσο το δυνατόν λιγότερο δυναμικό τρόπο.
Όπως αναφέρουν στελέχη της ΔΗΜΑΡ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πράγματι οι αστυνομικές δυνάμεις έβγαλαν, χωρίς ένταση, έξω από τα γραφεία τους καταληψίες, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της αστυνομικής επέμβασης στη "Βίλα Αμαλία" και κατά της πολιτικής του μνημονίου, ενώ ανήρτησαν και πανό.
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.