Ειδική εξόρμηση πραγματοποίησαν από 26 έως 30 Μαρτίου οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αττικής, με στόχο την εφαρμογή του Νέου KOK και την πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Από τους ελέγχους συνελήφθησαν 12 οδηγοί ενώ βεβαιώθηκαν και 21 πρόστιμα σε αναβάτες πατινιών.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ το προαναφερθέν διάστημα πραγματοποιήθηκαν 42.867 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 3.849 παραβάσεις, μεταξύ των οποίων υπέρβαση ορίου ταχύτητας, μη χρήση κράνους, χρήση κινητού τηλεφώνου, παραβίαση σηματοδοτών και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ συνελήφθησαν 12 οδηγοί.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων ακινητοποιήθηκαν 582 οχήματα, εκ των οποίων 152 μεταφέρθηκαν με γερανό, ενώ αφαιρέθηκαν 812 άδειες οδήγησης και 203 άδειες κυκλοφορίας, στο πλαίσιο της αυστηρής εφαρμογής της νομοθεσίας.
Έλεγχοι και πρόστιμα και σε ηλεκτρικά πατίνια
Την ίδια στιγμή ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από την Τροχαία και στα ελαφρά προσωπικά ηλεκτρικά οχήματα (σ.σ. ηλεκτρικά πατίνια) καθώς το διήμερο 27 και 28 Μαρτίου 2026 πραγματοποιήθηκαν 120 έλεγχοι για τη χρήση προστατευτικού κράνους, με 21 παραβάσεις να βεβαιώνονται.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.