Έπεσαν σοβάδες από μπαλκόνι πολυκατοικίας σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής μαζί με κλιμακοφόρο όχημα
Αναστάτωση δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/2) στην Πάτρα, όταν στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου έπεσαν από μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος μεταξύ Γεροκωστοπούλου – Πατρέως σοβάδες.
Όπως αναφέρει το tempo24.news, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής μαζί με κλιμακοφόρο όχημα.
Δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.
Η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να αποφευχθεί ο κίνδυνος.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.