Σεισμική δόνηση με επίκεντρο την πόλη των Καλαβρύτων σημειώθηκε στις 12:35 με εστιακό βάθος τα 15 χλμ.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανάλυση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο σεισμός των 3,6 Ρίχτερ είχε επίκεντρο 9 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Καλαβρύτων και είχε εστιακό βάθος 15,8 χλμ.
Ο σεισμός έγινε αισθητός και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας.
Από τον σεισμό δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.