Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου - Επιχειρεί η Πυροσβεστική
Φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, επί της οδού Ιωνίας, ξέσπασε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα. Στο σημείο επιχειρούν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Στο διαμέρισμα έχουν προκληθεί υλικές ζημιές.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.