Συνελήφθη 45χρονος στη Θεσσαλονίκη για κατοχή και διακίνηση του «χαπιού του βιασμού»
O 45χρονος διακινούσε τη ναρκωτική ουσία στην πόλη - Τι άλλο βρέθηκε στο σπίτι του
Στη σύλληψη ενός 45χρονου στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι αρχές χθες, Δευτέρα. Ο άντρας κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση της ναρκωτικής ουσίας GHB, γνωστής και ως «χάπι του βιασμού», καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα αναβολικά και επιβλαβή φάρμακα.
Η σύλληψη έγινε έπειτα από την αξιολόγηση πληροφοριών που έδειχναν ότι ο 45χρονος διακινούσε GHB στην πόλη. Οι αρχές πραγματοποίησαν επιχείρηση και τον εντόπισαν.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- 7 γυάλινα φιαλίδια με GHB, συνολικής ποσότητας 73,3 ml,
- 2 σύριγγες των 2,5 ml με υπολείμματα της ίδιας ουσίας,
- 243 δισκία, ένα φιαλίδιο και 5 αμπούλες αναβολικών σκευασμάτων,
- 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Ο 45χρονος οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή για τη συνέχεια της διαδικασίας.
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με χαρά και ζεστή συντροφιά, καθώς η εθελοντική ομάδα της bwin συναντήθηκε με τους διαμένοντες της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή» και μαζί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.