Σύγκρουση θαλάσσιου μοτοποδήλατου (τζετ σκι) με δύο επιβαίνοντες και φουσκωτού σκάφους σημειώθηκε στην παραλία του Ισσού, στην Κέρκυρα.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός στο χέρι ενός 11χρονου αλλοδαπού γερμανικής υπηκοότητας, επιβαίνοντα στο τζετ σκι, ο οποίος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του corfutvnews.gr, δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί. Χειριστής του jet ski ήταν ένας Έλληνας υπήκοος, ενώ οι χειριστές τόσο του τζετ σκι όσο και του σκάφους οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας για να καταθέσουν σχετικά με το περιστατικό.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους