Για καλλιέργεια 94 δενδρυλλίων χασίς, ύψους από 30 έως 280 εκατοστών, συνελήφθη 47χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Χαλκιδικής.
Ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένη και εκχερσωμένη δασική περιοχή τα δενδρύλλια, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Από τον χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν, επίσης, διάφορα εργαλεία.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 47χρονου, σε περιοχή της Χαλκιδικής, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.800 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε επίσης ένα όχημα ιδιοκτησίας του. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.