Αίσιο τέλος στην επιχείρηση εντοπισμού ζευγαριού στον Ψηλορείτη
Στην περιοχή έχουν σπεύσει η ΕΜΑΚ Ηρακλείου τοπικό κλιμάκιο από το Γαράζο και ένα όχημα με δύο άνδρες της Πυροσβεστικής Ρεθύμνου
UPD:
Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού ζευγαριού Ελλήνων που τα ίχνη τους χάθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Λάκκος του Μυγιαρός στον Ψηλορείτη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζευγάρι εντοπίστηκε στις 19:00 την Κυριακή. Ο άνδρας κατέβηκε μόνος του το μονοπάτι, η σύζυγός του κατεβαίνει με τη βοήθεια των ανδρών της ΕΜΑΚ Ηρακλείου.
Στην επιχείρηση συμμετείχε επίσης τοπικό κλιμάκιο από το Γαράζο και ένα όχημα με δύο άνδρες της Πυροσβεστικής Ρεθύμνου.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας