Την Πέμπτη στον εισαγγελέα οι τέσσερις Κινέζοι που φωτογράφιζαν μαχητικά Rafale και εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα
Οι αλλοδαποί προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας, όπου διαπιστώθηκε ότι πράγματι είχαν φωτογραφίσει με τα κινητά τους τα πολεμικά αεροσκάφη, για αυτό οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για κατασκοπεία
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν αύριο,Πέμπτη τέσσερις Κινέζοι υπήκοοι, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα Τετάρτη, να φωτογραφίζουν την βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι 47 ετών και τον 15χρονο γιο τους και έναν φίλο τους 53 ετών.
Τους τέσσερις Κινέζους αντελήφθησαν από την αερονομία να φωτογραφίζουν τις εγκαταστάσεις και τα αεροσκάφη της βάσης, τους ακινητοποίησαν και κάλεσαν την αστυνομία.
Οι αλλοδαποί προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας, όπου διαπιστώθηκε ότι πράγματι είχαν φωτογραφίσει με τα κινητά τους τα πολεμικά αεροσκάφη, για αυτό οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για κατασκοπεία.
Στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας μετέβη και κλιμάκιο της ΕΥΠ, προκειμένου να ενημερωθεί. Οι συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στην Ελλάδα για τουρισμό.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.