Την Πέμπτη στον εισαγγελέα οι τέσσερις Κινέζοι που φωτογράφιζαν μαχητικά Rafale και εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα
Οι αλλοδαποί προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας, όπου διαπιστώθηκε ότι πράγματι είχαν φωτογραφίσει με τα κινητά τους τα πολεμικά αεροσκάφη, για αυτό οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για κατασκοπεία
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν αύριο,Πέμπτη τέσσερις Κινέζοι υπήκοοι, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα Τετάρτη, να φωτογραφίζουν την βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι 47 ετών και τον 15χρονο γιο τους και έναν φίλο τους 53 ετών.
Τους τέσσερις Κινέζους αντελήφθησαν από την αερονομία να φωτογραφίζουν τις εγκαταστάσεις και τα αεροσκάφη της βάσης, τους ακινητοποίησαν και κάλεσαν την αστυνομία.
Οι αλλοδαποί προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας, όπου διαπιστώθηκε ότι πράγματι είχαν φωτογραφίσει με τα κινητά τους τα πολεμικά αεροσκάφη, για αυτό οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για κατασκοπεία.
Στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας μετέβη και κλιμάκιο της ΕΥΠ, προκειμένου να ενημερωθεί. Οι συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στην Ελλάδα για τουρισμό.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.