Συναγερμός σήμανε χθες το απόγευμα στη Σαντορίνη, όταν τουριστικό όχημα τύπου «buggy» πήρε φωτιά στον δρόμο, καθώς κινούταν στην περιοχή της Οίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, το όχημα, στο οποίο επέβαιναν τουρίστες, άρπαξε φωτιά υπό αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, προκαλώντας αναστάτωση σε κατοίκους και περαστικούς.
Οι επιβαίνοντες πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το όχημα εγκαίρως, χωρίς να τραυματιστούν, ενώ η Πυροσβεστική ενημερώθηκε άμεσα και έσπευσε στο σημείο για να σβήσει τη φωτιά.
Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό αυτού του είδους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς πρόσφατα ένα παρόμοιο όχημα είχε πιάσει φωτιά και στη Νάξο, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή.
Οι αρμόδιες αρχές αναμένεται να διερευνήσουν τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ εξετάζεται η ανάγκη αυστηρότερης συντήρησης και ελέγχου των συγκεκριμένων οχημάτων.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.