Αναστάτωση προκάλεσε στη Λαμίαβίαιο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο κέντρο της πόλης το πρωί της Τρίτης 3 Ιουνίου.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Lamia Report, οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο ήταν 4 Ρομά που προσπαθούσαν να λύσουν τις διαφορές τους, γρονθοκοπώντας και κλωτσώντας ο ένας τον άλλον και χρησιμοποιούσαν καδρόνια και πέτρες.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο ειδησεογραφικό μέσο, και οι 4 εμπλεκόμενοι έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν με παρόμοια περιστατικά.
«Φοβήθηκα μην πέσουν πάνω σε κάποιο αυτοκίνητο ή βιτρίνα, πάνω στη συμπλοκή, ενώ κρατούσαν και αντικείμενα που υπήρχε φόβος αν τα πετούσαν να μας πάρει καμία αδέσποτη», είπε στο LamiaRepoprt μάρτυρας του περιστατικού.
Κλείσιμο
Εντός ολίγων λεπτών από την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό έσπευσαν στο σημείο δύο περιπολικά και μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ, ωστόσο και οι 4 είχαν διαφύγει.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.