Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος agriniopress.gr, την Τετάρτη 26 Μαρτίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο στο Αγρίνιο είχε ολοκληρωθεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό του 53χρονου ιερέα από το Αγρίνιο για τους βιασμούς των τριών ανήλικων κοριτσιών.
Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν, όταν στην ίδια δίκη κατέθεσαν για τον βιασμό τους από τον ιερέα και οι άλλες δυο νεαρές γυναίκες που έμεναν μαζί του – υπόθεση που επρόκειτο να δικαστεί τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, αλλά η δίκη αναβλήθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου ειδησεογραφικού μέσου, ζήτημα ημερών είναι και η συνεδρίαση του Συνοδικού Δικαστηρίου της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την καθαίρεση του.
Σημειώνεται ότι τον Μάρτιο, ο 53χρονος είχε καταδικαστεί σε 27χρονια φυλάκισης – ποινή που το δικαστήριο έκρινε ότι δεν έπρεπε να μειωθεί ούτε ημέρα.
Ο ιερέας είχε κριθεί ένοχος για όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε (πορνογραφικό υλικό, βιασμοί και ασέλγεια) ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο.
Η αλλαγή της εποχής φέρνει στο προσκήνιο νέες ανάγκες στην περιποίηση της επιδερμίδας, αλλά και επιλογές που αξίζει να εντάξουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα, όπως η νέα σειρά Mon Elixir της LA VIE EN ROSE.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.