Τρίκαλα: Βουβός πόνος στην κηδεία του 30χρονου Στέφανου που πνίγηκε στη Λευκάδα
Τραγικές φιγούρες η μνηστή του, που επρόκειτο να τον παντρευτεί στις 14 Ιουνίου, οι γονείς του, η αδελφή του, συγγενείς και εκατοντάδες φίλοι του Στέφανου
Tραγικές φιγούρες η μνηστή του Μάρθα Γαλάνη, οι γονείς του Κώστας και Δάφνη Κέμου, η αδελφή του Βένια, οι συγγενείς και οι εκατοντάδες φίλοι του που αποχαιρέτησαν με σιωπή τον 30χρονο. Στην κηδεία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος, ο οποίος νωρίτερα απηύθυνε ένα συγκινητικό αποχαιρετισμό στον Στέφανο.
Ο 30χρονος βρισκόταν στη Λευκάδα για το bachelor ενόψει του γάμου του με τη σύντροφό του, Μάρθα, που ήταν προγραμματισμένος να τελεστεί στις 14 Ιουνίου.
Ο νεαρός, καιρό τώρα σχεδίαζε ένα ταξίδι μαζί με τους φίλους του για να γιορτάσει μαζί τους το bachelor πάρτι του γάμου του. Είχε επιλέξει τη Λευκάδα προκειμένου να ζήσει ανέμελες στιγμές με τους αγαπημένους του αλλά δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.
Την Κυριακή η λιμενική Αρχή είχε εκδώσει σήμα για δυνατούς ανέμους και επικίνδυνη θάλασσα. Στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας, αν και υπήρχαν ξαπλώστρες και κόσμος, χωρίς κανείς να μπαίνει στο νερό, δεν υπήρχε ναυαγοσώστης καθώς ο Δήμος σύμφωνα με τον κανονισμό υποχρεούται να τοποθετήσει τρεις ναυαγοσώστες από 1 Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου.
Παρά τη φουρτουνιασμένη θάλασσα ο Στέφανος αποφάσισε να κολυμπήσει και σύμφωνα με μαρτυρίες όσων ήταν στην παραλία και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, «του φώναζε ο κόσμος "μην κουράζεσαι, προσπάθησε να είσαι ήρεμος"». Τον πλησίασε ένας άνθρωπος στο ένα μέτρο, που προσπαθούσε να τον σώσει, αλλά ξαφνικά ένα μεγάλο κύμα τον απώθησε. «Εκείνη την ώρα ήταν ζωντανός, προσπαθούσε να βγει προς τα έξω να κολυμπήσει όσο μπορεί. Εμείς του φωνάζαμε να είναι ήρεμος», ανέφερε άλλος μάρτυρας σε δηλώσεις του.
Η σύντροφος του 30χρονου έμαθε το τραγικό νέο στην Κύθνο όπου βρισκόταν με τη δική της παρέα για το bachelorette της. Μαζί της ήταν και η αδερφή του, ενώ οι στιγμές που ακολούθησαν όταν έγιναν γνωστά τα μαντάτα θύμισαν αρχαία τραγωδία.
Την ίδια στιγμή, οι γονείς του άτυχου νέου ήταν στο σπίτι τους, στα Τρίκαλα και έκαναν ετοιμασίες για τον γάμο που είχε προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου στο Μεσολόγγι. Για τον γάμο του Στέφανου με την αγαπημένη του Μάρθα, είχαν ήδη ρυθμιστεί όλες οι λεπτομέρειες, ενώ η δεξίωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο του Μεσολογγίου, το οποίο είχε δεσμευτεί αποκλειστικά για τη φιλοξενία των καλεσμένων του ζευγαριού από τα Τρίκαλα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.