Μηδενική ανοχή σε θέματα ασφάλειας επιβατών και εργαζομένων, λέει ο Κικίλιας - ΕΔΕ για τα περιστατικά σε πλοία τις τελευταίες ημέρες
Τα περιστατικά αφορούν: το σπάσιμο κάβου σε πλοίο στο λιμάνι της Αλοννήσου κατά την ώρα της επιβίβασης και την αποκατάσταση καταπέλτη, εν πλω από πλήρωμα, σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο Σύρο - Πειραιά
Με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια, προς τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Τρύφωνα Κοντιζά, θα διενεργηθούν ΕΔΕ (Ένορκη Διοικητική Εξέταση) και θα ληφθούν τα προσήκοντα μέτρα κατά παντός υπευθύνου αναφορικά με:
1. Το συμβάν στο λιμάνι της Αλοννήσου στις 27/4/2025, όπου κατά την ώρα της επιβίβασης έσπασε ο κάβος σε πλοίο.
2. Το συμβάν με την αποκατάσταση καταπέλτη, εν πλω από το πλήρωμα, σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από Σύρο προς Πειραιά στις 30/4/2025.
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, «η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα εφαρμόζει μηδενική ανοχή σε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια πολιτών, επιβατών και εργαζομένων».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.