Μπάρες πρωτεΐνης ανακαλεί από την αγορά ο ΕΦΕΤ. Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) για τη διακίνηση στην ελληνική αγορά προϊόντων (μπάρες πρωτεΐνης, Ουγγαρίας), στις οποίες ανιχνεύτηκε η παρουσία γλουτένης ενώ επισημαίνονται ως «χωρίς γλουτένη».
Πρόκειται για δύο μπάρες πρωτεΐνης με εμπορική ονομασία "BioTechUSA" και ονομασίες πώλησης:
1) «Protein Bar 70 γρ. banana» με αριθμό παρτίδας 1281206 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 10/01/2026.
2) «Protein Bar 70 γρ. salted caramel» με αριθμό παρτίδας 1289078 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 12/03/2026.
Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση των συγκεκριμένων παρτίδων από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν ευαισθησία στη γλουτένη και ήδη έχουν προμηθευτεί τις συγκεκριμένες μπάρες να μην τις καταναλώσουν.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.