Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη γέφυρα Πολυκάστρου στον δήμο Παιονίας στο Κιλκίς, καθώς ένας Ιρακινός απειλεί να πέσει από γέφυρα.
Σύμφωνα με το thestival.gr, ο άνδρας διαμένει στη δομή φιλοξενίας της Νέα Καβάλας και απειλεί να πέσει από τη γέφυρα επειδή επρόκειτο η σύζυγός του να μεταφερθεί σε άλλο camp.
Στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.
Στο σημείο αναμένεται να φτάσει διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. ενώ γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Ευζώνων.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.