Προφυλακίστηκε ο δεύτερος υγειονομικός που κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, με απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα Χανίων. Ο άνδρας κατηγορείται πως μαζί με έναν συνάδελφό του χρηματιζόταν για να μην βεβαιώσει πρόστιμα σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Υπενθυμίζεται ότι ο έτερος υγειονομικός που φέρεται να εμπλέκονταν στην υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του την Κυριακή.
Σε βάρος των δύο δημοσίων υπαλλήλων της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για δωροληψία υπαλλήλου για πράξεις που αντίκεινται στα καθήκοντά του και τελούνται κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου μεμονωμένα και κατ’ εξακολούθηση, παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, σύσταση συμμορίας, εμπορία επιρροής σε υπάλληλο για πράξεις που αντίκεινται στα καθήκοντά του κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα και νόθευση από υπάλληλο εγγράφου, το οποίο είναι προσιτό εκ της υπηρεσίας του.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.