Σκηνές... φαρ ουέστ σημειώθηκαν σε δρόμο του Ρεθύμνου το μεσημέρι του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στην οδό Γερακάρη.
Οι πυροβολισμοίπροκάλεσαν αναστάτωση, με την αστυνομία πάντως να επεμβαίνει άμεσα και να συλλαμβάνει τους τρεις άνδρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν πατέρα με τον γιο του, οι οποίοι και φέρονται να άνοιξαν πυρ και για έναν 39χρονο ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.