Επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη στον Ψηλορείτη - Tραυματίστηκε στο πόδι
Άμεσα κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανωγείων και μια ομάδα της ΕΜΑΚ
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη που τραυματίστηκε στο πόδι, ενώ βρισκόταν με άλλα άτομα για ορειβασία στον Ψηλορείτη.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη θέση Λάκκος Μυγερού στον Ψηλορείτη, σημείο το οποίο αυτή την ώρα επιχειρούν να προσεγγίσουν σωστικά συνεργεία.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανωγείων και μια ομάδα της ΕΜΑΚ που θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν από το ορεινό σημείο, τον τραυματισμένο ορειβάτη.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας