Δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, 16 Μαρτίου, στον Πειραιά, με θύμα έναν 24χρονο μοτοσυκλετιστή.
Tο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο νεαρός κινούνταν στη Λεωφόρο Χατζηκυριάκου. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 24χρονος υπήκοος Αιγύπτου έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του και να προσκρούσει με σφοδρότητα σε δέντρο, στη συμβολή με την οδό Κρεββατά.
Η σύγκρουση αποδείχθηκε μοιραία, καθώς ο οδηγός υπέστη θανάσιμα τραύματα. Παρά την άμεση κινητοποίηση των αρχών, ο 24χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση, με την Τροχαία Πειραιά να έχει αναλάβει την προανάκριση. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3