Καβάλα: Νεκρός 21χρονος ποδοσφαιριστής σε τροχαίο στον Άγιο Σίλα
Ο 21χρονος ήταν τερματοφύλακας στην ΑΕ Πιερέων και ιδιωτικός υπάλληλος
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 12 Μαρτίου στο 466ο χιλιόμετρο της Εγνατίας κοντά στον κόμβο του Αγίου Σίλα, με έναν 21χρονο από την Καβάλανα χάνει τη ζωή του.
Ο 21χρονος ήταν ποδοσφαιριστής και ιδιωτικός υπάλληλος από τον Δήμο Παγγαίου. Ο νεαρός αγωνιζόταν στην ΑΕ Πιερέων.
Το όχημα στο οποίο επέβαινε ως συνεπιβάτης εξετράπη της πορείας του κοντά στον Άγιο Σίλα με κατεύθυνση από την Καβάλα προς τη Θεσσαλονίκη. Στο όχημα επέβαιναν ο οδηγός κι ένα ακόμα άτομο, με τον οδηγό να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.