Συνελήφθησαν οι γονείς ενός ανηλίκου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας στις 18 Φεβρουαρίου, επειδή είχε καταναλώσει ποσότητααλκοόλ.
Αναλυτικότερα, το βράδυ της Τρίτης, μετά από καταγγελία, προέκυψε ότι, ο ανήλικος κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ και μεταφέρθηκε πρώτα σε Κέντρο Υγείας της περιοχής και έπειτα σε νοσοκομείο της Πάτρας για νοσηλεία.
Οι γονείς του συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου και η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης