Σε υψηλούς τόνους εξελίχθηκε ο διάλογος ανάμεσα στον εκπρόσωπο του υπουργείου Οικονομικών, Όμηρο Τσάπαλο και τον αντιπρόεδρο του συνδικάτου των ταξί, Παναγιώτη Μαυρίκη, όταν ο τελευταίος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «έχει τσακίσει τα ταξί και δεν φορολογεί τις πολυεθνικές».
Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Τσάπαλος αναφέρθηκε στα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τη φορολογική ελάφρυνση και την αύξηση των εισοδημάτων των ταξί.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «σας... τσακίσαμε μειώνοντας τον ΦΠΑ από 24% σε 13%, καταργώντας το τέλος επιτηδεύματος, αυξάνοντας δυο φορές τα κόμιστρα στα ταξί, δίνοντάς σας μειωμένο τεκμήριο στην περιφέρεια και με έναν τουρισμό που τρέχει με 1000 και έχετε ωφεληθεί από αυτό».
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.