Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 27χρονος υλοτόμος, καταπλακώθηκε από δέντρο
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στα Μακρίσια του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων
Τραγωδία με θύμα έναν 27χρονο υλοτόμο σημειώθηκε στα Μακρίσια του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων στην Ηλεία λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (13/2).
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο την ώρα που έκοβε ξύλα κοντά στο κοιμητήριο του χωριού.
Οι Αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.
Μέσα από τις δωρεές τους από την πλατφόρμα, οι χρήστες του efood συνεισφέρουν σε μια πληθώρα σημαντικών σκοπών και αναδεικνύουν τον καθοριστικό κοινωνικό ρόλο της κορυφαίας υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα.
Για την HELLENiQ ENERGY, η στήριξη των γυναικών που βρίσκονται σε ανάγκη δεν είναι απλά μια ημερολογιακή γιορτή, αλλά μία διαρκής πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.
H Vistabet επέστρεψε δυναμικά με νέα καμπάνια που τα «σπάει» και το σύνθημα «Vistabet και καλή διασκέδαση» σε βάζει πρώτο… τραπέζι στο πορτοκαλί Live Casino.