Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 27χρονος υλοτόμος, καταπλακώθηκε από δέντρο
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στα Μακρίσια του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων
Τραγωδία με θύμα έναν 27χρονο υλοτόμο σημειώθηκε στα Μακρίσια του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων στην Ηλεία λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (13/2).
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο την ώρα που έκοβε ξύλα κοντά στο κοιμητήριο του χωριού.
Οι Αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.