Διπλό έγκλημα στους Γόννους Λάρισας - Ταμπουρώθηκε με χειροβομβίδα στο ξυλουργείο του ο δράστης
Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι τα θύματα τον εξαπάτησαν σε αγοραπωλησία μηχανημάτων και του χρωστούσαν λεφτά - Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψή του - Επί τόπου ο δικηγόρος του, προσπαθεί να τον πείσει να παραδοθεί
Θρίλερ είναι σε εξέλιξη την τελευταία ώρα στους Γόννους της Λάρισας: Ενας άνδρας, ηλικίας 60 ετών, σκότωσε όπως είπε ο ίδιος, δύο ανθρώπους, μέσα σε ξυλουργείο που διατηρεί στην περιοχή. Κατά τις πρώτες αναφορές τα θύματα είναι Ρομά από τη Μαγνησία, και είχαν δοσοληψίες με τον δράστη. Ο ίδιος ο δράστης φέρεται να έχει πει ότι σκότωσε δύο ανθρώπους, όμως, έως τώρα έχει εντοπιστεί ο ένας νεκρός.
Οπλισμένος ο άνδρας, έχει ταμπουρωθεί στο ξυλουργείο, κρατά χειροβομβίδα. Εχει ποινικό παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, ενώ είχε υπάρξει υποψήφιος βουλευτής με την Χρυσή Αυγή.
Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έφτασε και κλιμάκιο της ΕΚΑΜ από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και διαπραγματευτής της αστυνομίας. Περίπου στις 11.30 το πρωί στο σημείο έφτασε ο δικηγόρος του δράστη που προσπαθεί να τον πείσει να παραδοθεί, αλλά όπως είπε ο ίδιος, ο πελάτης του «είναι αποφασισμένος». Σύμφωνα με αναφορές, ο 60χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι τα θύματα τον εξαπάτησαν σε αγοραπωλησία μηχανημάτων και ενώ έπρεπε να του δώσουν 32.000 ευρώ, του έδωσαν μόλις 2.000.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Από πρωινές ώρες σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή Γόννοι Λάρισας, ένεκα υπόθεσης ανθρωποκτονίας δύο ατόμων. Στο σημείο βρίσκεται διαπραγματευτής και ειδικές ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας για την ολοκλήρωση της επιχείρησης. Οι πολίτες παρακαλούνται να μην προσεγγίζουν την περιοχή και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των αστυνομικών.
Η COSMOTE ενώνει τις δυνάμεις της με την TELEKOM, την κορυφαία μάρκα στις τηλεπικοινωνίες παγκοσμίως και μία από τις κορυφαίες στον κόσμο ανεξαρτήτως κλάδου, και μαζί δημιουργούν την COSMOTE TELEKOM
Η πολυεπίπεδη αναπτυξιακή πορεία της GameTech εταιρείας μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, λαμβάνοντας μάλιστα πρόσφατα διεθνή αναγνώριση από τους Financial Times μεταξύ του 10% των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στην Ευρώπη.
Το Β’ εξάμηνο του 2025 φέρνει τρεις καθοριστικούς γραπτούς διαγωνισμούς για το Δημόσιο – ευκαιρίες καριέρας με σταθερότητα, κύρος και προοπτική. Για να τις κατακτήσεις, χρειάζεσαι όχι απλώς διάβασμα, αλλά στρατηγική και στοχευμένη προετοιμασία