Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στους δρόμους από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου με τα πρώτα προβλήματα να έχουν ήδη εμφανιστεί σε αρκετούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.
Συγκεκριμένα, οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις εντοπίζονται αυτή την ώρα στην περιοχή του Κηφισού, κυρίως στο ρεύμα ανόδου όπου η κυκλοφορική συμφόρηση είναι έντονη και αναμένεται να αυξηθεί.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας Αττικής, στη λεωφόρο Κηφισίας, τα προβλήματα εντοπίζονται τμηματικά κυρίως στην άνοδο, στο ύψος του Χαλανδρίου.
Στο κέντρο της Αθήνας, το κύριο πρόβλημα εντοπίζεται στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας όπου οι οδηγοί κινούνται με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες στην περιοχή του Χίλτον.
Κίνηση στους δρόμους: Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
-Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος), από Χαϊδάρι έως Διυλιστήρια
-Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), από Στρατηγού Καλλάρη έως Δυρραχείου
-Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), από Αττική Οδό έως Λεωφόρο Αθηνών
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.