Τριαντάχρονη γυναίκα, η οποία πήγε για πεζοπορία και ανάβαση σε πλαγιά του Ψηλορείτη, τραυματίστηκε από πτώση.
Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι ενημερώθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, για γυναίκα η οποία στην περιοχή ανάβασης του Ψηλορείτη, στο Λάκκο του Μυγερού, γλίστρησε και σύρθηκε εκατοντάδες μέτρα, λόγω του παγετού.
Η τριαντάχρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στα Ανώγεια όπου της παρασχέθηκαν ιατρικές φροντίδες. Η γυναίκα υπέστη εγκαύματα τριβής στα χέρια, στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος, χωρίς ευτυχώς να έχει άλλο τραυματισμό, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η γιατρός του Κέντρου Υγείας.
Η γυναίκα βρέθηκε στο σημείο της πτώσης με άλλα άτομα και με εξοπλισμό καθώς είχαν προγραμματίσει να κάνουν ανάβαση στο βουνό.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας