Λεμεσός: 62χρονος βρέθηκε νεκρός στο σαλόνι του σπιτιού του από χτυπήματα με μαχαίρι - Την αστυνομία κάλεσε η σύντροφός του
Το μαχαίρι βρέθηκε δίπλα του - Η γυναίκα αρχικά είπε ότι τον μαχαίρωσε αυτή αλλά στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε
Μανώλης Καλατζής - Λευκωσία
Σε κινητοποίηση τέθηκε στις 9 το βράδυ της Παρασκευής η κυπριακή αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από τηλεφώνημα γυναίκας η οποία αρχικά φέρεται να ανέφερε ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τον άντρα της.
Η γυναίκα μιλούσε σπαστά αγγλικά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατάγεται από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα της γυναίκας στην περιοχή Γερμασόγειας και βρήκαν έναν άντρα, επίσης αλλοδαπό, νεκρό στο πάτωμα, στο σαλόνι του σπιτιού.
Η γυναίκα που είχε καλέσει βοήθεια αρνήθηκε στη συνέχεια ότι αυτή τον μαχαίρωσε και είπε στους αστυνομικούς ότι ο άντρας αυτοτραυματίστηκε.
Στο διαμέρισμα μετέβη ιατροδικαστής για να κάνει αυτοψία ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προκύψουν από τη νεκροτομή.
Σύμφωνα με γείτονες, το ζευγάρι δημιουργούσε συχνά επεισόδια καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Και οι δύο ζουν μόνιμα στην Κύπρο.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη