Στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος παράνομης κατάχρησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσηςστο οποίο φέρεται να συμμετείχε και ανώτερος υπάλληλος της ΑΑΔΕ προχώρησαν τα στελέχη του ελληνικού FBI.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της οργάνωσης φέρονται να «έστηναν» εικονικές εταιρείες με δήθεν δραστηριότητες στην Ελλάδα και στην Αλβανία και, με τη βοήθεια του υπαλλήλου της ΑΑΔΕ, έστηναν εικονικές εξαγωγές στην Αλβανία για να καρπώνονται παράνομα τον ειδικό φόρο κατανάλωσης.
Για την υπόθεση έχουν πραγματοποιηθεί 12 συλλήψεις ενώ η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.