Στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος παράνομης κατάχρησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσηςστο οποίο φέρεται να συμμετείχε και ανώτερος υπάλληλος της ΑΑΔΕ προχώρησαν τα στελέχη του ελληνικού FBI.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της οργάνωσης φέρονται να «έστηναν» εικονικές εταιρείες με δήθεν δραστηριότητες στην Ελλάδα και στην Αλβανία και, με τη βοήθεια του υπαλλήλου της ΑΑΔΕ, έστηναν εικονικές εξαγωγές στην Αλβανία για να καρπώνονται παράνομα τον ειδικό φόρο κατανάλωσης.
Για την υπόθεση έχουν πραγματοποιηθεί 12 συλλήψεις ενώ η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.