Σε φυλάκιση 2 ετών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε γνωστός τράπερ, που κρίθηκε ένοχος για αγορά ποσότητας περίπου 500 γραμμαρίων κάνναβης, μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών.
Η συγκεκριμένη ποινή ήταν αποτέλεσμα «συμφωνίας» με την εισαγγελέα, στο πλαίσιο του θεσμού της ποινικής διαπραγμάτευσης. Προς αυτή την κατεύθυνση, υπέβαλε προηγουμένως αίτημα προς το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί.
Αφού ομολόγησε την πράξη του, συντάχθηκε το πρακτικό διαπραγμάτευσης και συμφωνήθηκε το ύψος της ποινής που επικυρώθηκε με τη «βούλα» του δικαστηρίου.
Ο ίδιος φέρεται να ανέφερε ότι παρήγγειλε την ναρκωτική ουσία εν μέσω «καραντίνας» και ενόψει των περιορισμών που ίσχυαν εκείνη την περίοδο. Τόνισε δε, ότι προοριζόταν για ιδία χρήση.
Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του όταν το δέμα με τα ναρκωτικά έφτασε στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα και ανέγραφε τα στοιχεία του παραλήπτη.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη