Έληξε το μεσημέρι της Κυριακής ο συναγερμός για τον άνδρα ο οποίος είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα του κάλεσε τις Αρχές και τους είπε ότι την απειλούσεότι θα τη σκοτώσει.
Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το σπίτι αλλά ο άνδρας παρέμεινε ταμπουρωμένος μέσα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε στο όνομά του δηλωμένη μία καραμπίνα.
Επί τόπου βρέθηκε διαπραγματευτής της Αστυνομίας και έπειτα από κάποια λεπτά ο άνδρας βγήκε από το σπίτι και συνελήφθη.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.