Τη ζωή του έχασε 45χρονος οδηγός αυτοκινήτου νωρίτερα, σήμερα, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στο ρεύμα προς Χαλκιδική, πριν την αερογέφυρα για αεροδρόμιο.
Συγκεκριμένα, το συμβάν έγινε στη 1 το μεσημέρι, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε διαχωριστική νησίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που οδηγούσε το όχημά του.
«Φως» στα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να δείξει το πόρισμα της νεκροτομής που αναμένεται να διενεργηθεί.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.