Εύβοια: Πώς έγινε το τροχαίο με τα δύο νεκρά παιδιά, δείτε βίντεο λίγα λεπτά πριν τη μοιραία σύγκρουση
Οι αρχές θα πραγματοποιήσουν πραγματογνωμοσύνη στα οχήματα και θα εξετάσουν τα βίντεο, ενώ καθοριστική θα είναι και η μαρτυρία των άλλων οδηγών που βρέθηκαν στο σημείο
Θρήνος επικρατεί για την απώλεια δύο ακόμη νέων παιδιών σε τροχαίο, του Γιάννη και της Ελένης σε ηλικία μόλις 20 ετών. Τραγικό τροχαίοδυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό, μετατρέποντας το όχημα σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Οι δύο νέοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά ήταν ήδη αργά για να τους προσφερθεί οποιαδήποτε βοήθεια.
Το Star παρουσίασε τρία βίντεο που καταγράφουν τα δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία σύγκρουση. Αν και δεν υπάρχουν βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης, οι αρχές θα πραγματοποιήσουν πραγματογνωμοσύνη στα οχήματα και θα εξετάσουν τα βίντεο, ενώ καθοριστική θα είναι και η μαρτυρία των άλλων οδηγών που βρέθηκαν στο σημείο.
Δείτε βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3u94h7uy0gx)
Οι κάτοικοι της περιοχής χαρακτηρίζουν τον δρόμο ως εξαιρετικά επικίνδυνο, με πολλά ατυχήματα να έχουν σημειωθεί στο παρελθόν. Το όχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τα δύο νεαρά παιδιά μεταφέρθηκε από την Τροχαία σε φυλασσόμενο χώρο στην περιοχή της Γλύφας, όπου θα γίνει η πραγματογνωμοσύνη.
Η Ερέτρια θρηνεί την απώλεια των δύο παιδιών που μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά. Ο 20χρονος Γιάννης, ένας από τα θύματα, ήταν παίκτης της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Απόλλων Ερέτριας.
Η τραγωδία είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς ο 20χρονος Γιάννης Κικίδης είχε χάσει τον πατέρα του μόλις πριν από ένα μήνα, στις 3 Αυγούστου, και το μνημόσυνο των 40 ημερών επρόκειτο να τελεστεί την επόμενη ημέρα.
Η ανάρτηση του ΑΟ Απόλλωνος Ερέτριας για τον πατέρα του 20χρονου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας
Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Ταππές, μιλώντας στο Star, εξέφρασε την οδύνη του: «Ήταν ένα παιδί πολύ αγαπητό στην ομάδα. Χθες στην προπόνηση δεν μπορούσε να έρθει, μου είχε ζητήσει άδεια. Αν ήταν στην προπόνηση, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα».
Ο Α.Ο. Απόλλων Ερέτριας, στον οποίο είχε ενταχθεί ο 20χρονος στις 26 Ιουλίου, είχε εκφράσει την ευχή για μια καλή σεζόν για το νεαρό αθλητή, περιγράφοντάς τον ως ένα εξαιρετικό παιδί και αθλητή.
Ακόμα ένα δικό μας παιδί επιστρέφει στην ομάδα μας! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΚΙΔΗΣ με θητεία σε ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ Κ14 &...
Ωστόσο αναγκάστηκε να κάνει μια ανάρτηση η οποία ράγισε καρδιές.
«Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας. Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων. Είμαστε συντεντριμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει. Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη). Η οικογένεια του Απόλλωνα Ερέτριας νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη», έγραψαν από την ομάδα του.
Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας... Ο Γιαννάκης μας και...
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.