Για «ληστεία και σωματικές βλάβες τετελεσμένα κατ’ εξακολούθηση» κατηγορείται ένας 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέρρηξε τα σπίτια μάνας και κόρης στον Βύρωνα και τις λήστεψε.
Ο Αλβανός δράστης, γεννηθείς το 1984, παραβίασε αρχικά το παράθυρο σε οικία ισογείου στην οδό Κορδελιού 41 που ανήκει σε 86χρονη γυναίκα. Με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε την ηλικιωμένη και αφαίρεσε τιμαλφή άγνωστης χρηματικής αξίας.
Στη συνέχεια ο δράστης μετέβη σε παρακείμενο κτίριο στην οδό Κορδελιού 43, και παραβίασε το παράθυρο της οικίας της 66χρονης κόρης του πρώτου θύματος, όπου με λεκτική απειλή την ακινητοποίησε και αφαίρεσε τιμαλφή άγνωστης χρηματικής αξίας.
Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει πάρα πολλές φορές τις αρχές για ληστείες και ναρκωτικά.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας