Για «ληστεία και σωματικές βλάβες τετελεσμένα κατ’ εξακολούθηση» κατηγορείται ένας 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέρρηξε τα σπίτια μάνας και κόρης στον Βύρωνα και τις λήστεψε.
Ο Αλβανός δράστης, γεννηθείς το 1984, παραβίασε αρχικά το παράθυρο σε οικία ισογείου στην οδό Κορδελιού 41 που ανήκει σε 86χρονη γυναίκα. Με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε την ηλικιωμένη και αφαίρεσε τιμαλφή άγνωστης χρηματικής αξίας.
Στη συνέχεια ο δράστης μετέβη σε παρακείμενο κτίριο στην οδό Κορδελιού 43, και παραβίασε το παράθυρο της οικίας της 66χρονης κόρης του πρώτου θύματος, όπου με λεκτική απειλή την ακινητοποίησε και αφαίρεσε τιμαλφή άγνωστης χρηματικής αξίας.
Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει πάρα πολλές φορές τις αρχές για ληστείες και ναρκωτικά.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.