Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 48χρονος που έκλεψε 35 συσκευασίες σαμπουάν από σούπερ μάρκετ
O άντρας εισήλθε στο κατάστημα φορώντας μια τσάντα πλάτης και όταν έφτασε στο ράφι με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, έβαλε στον σάκο του 35 συσκευασίες
Δεκάδες συσκευασίες με σαμπουάν έκλεψε από σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκηςένας 48χρονος ο οποίος πιάστηκε στα… πράσα και συνελήφθη το Σάββατο και ακολούθως παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άντρας εισήλθε στο κατάστημα φορώντας μια τσάντα πλάτης και όταν έφτασε στο ράφι με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, έβαλε στον σάκο του 35 συσκευασίες γνωστής εταιρείας σαμπουάν, συνολικής αξίας 135 ευρώ.
Κατά την έξοδό του από την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο του καταστήματός ο οποίος του ζήτησε να ανοίξει την τσάντα του και αφού επιβεβαιώθηκε για την κλοπή ειδοποίησε την αστυνομία.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για την πράξη της κλοπής και του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 300 ευρώ.
Στην απολογία του ο 48χρονος αποδέχθηκε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι ήθελε να πουλήσει τις συσκευασίες σαμπουάν που αφαίρεσα αφαίρεσε καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και είχε ανάγκη τα χρήματα.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.